Vakantie mer de 2CV

Team Tour de Canard

Peter van Heijst
Van oorsprong Nederlander, maar meestentijds woonachtig in het pittoreske, Franse Aubeterre-sur-Dronne. Vanwege een aankomend pensioen recent gestart met het opzetten van een geoutilleerde werkplek/garage in Aubeterre, voor het uitoefenen van zijn grote passie: het repareren, restaureren en onderhouden van 2CV’s! Met recht een ware “eend addict” en zijn leven lang al trouw aan èn dol op deux-chevauxs, vanwege de zeer bijzondere technieken van de eend, haar opvallende vormgeving, het lage benzineverbruik, het grote comfort en de ooit lage aanschafprijs……

Marianne Hazejager
Sinds 2006 permanent woonachtig in het Franse Bonnes, gelegen op slechts 5 minuten afstand van Aubeterre en uw vaste contactpersoon “sur place” voor Tour de Canard.

Een gedeelde passie voor het mooie Frankrijk, een uit de hand gelopen hobby èn een warme vriendschap, hebben uiteindelijk geresulteerd in…… Tour de Canard.

Wij in de pers
Artikel "reishonger.nl", 10 december 2013
Artikel "Charente Libre", 27 juli 2013
Artikel "atlantische-kust-frankrijk.nl", 26 juni 2013
Artikel "opreisgids.nl", 17 november 2011
Artikel "Charente Libre " 26 september 2011
Artikel "Charente Libre BLOG" 13 september 2011
Artikel "Sud Ouest Charente", 19 augustus 2011

Huur een eend in de CharenteCharante

Tour de Canard
Eenden weetjes... Een kapper in Hamburg vond z’n eend te kaal en vervaardigde uit 5 kilo mensenhaar een krulletjespruik voor z’n 2 CV.
Of hij het permanent van z’n eendentoupet maandelijks opnieuw moest inzetten, vermeldt het verhaal niet.