Vakantie mer de 2CV
Op deze pagina bieden wij u een selectie van typisch Franse hotels en restaurants in Aubeterre en omgeving, leuke evenementen, dagtours, interessante historische plekken, stedentrips, wijnroutes, etc. Kortom, een pagina vol ideeën om uw verblijf in Zuidwest Frankrijk nog onvergetelijker te maken.

Met onze tour tips willen wij u graag een inzage geven in de vele mogelijkheden die deze prachtige streek u te bieden heeft; de keus en uiteindelijke invulling van uw verblijf laten wij geheel aan u. Indien gewenst, kunnen wij u wèl van dienst zijn bij het maken van reserveringen. Alle tips zijn door ons met zorg samengesteld en bieden voor ieder wat wils onder het motto « vrijheid blijheid...»! Want wilt u liever zèlf de buurt verkennen in uw eendje dan is de weg vrij voor u...

Meer weten over de mogelijkheden? Klik dan op de tour tip van uw keuze in onderstaand overzicht. Alle informatie, benodigde n.a.w.-gegevens en prijzen hebben wij zo zorgvuldig mogelijk voor u vermeld. Bij de meeste tips bieden wij u een link naar een uitgebreide website. Veel plezier met het samenstellen van uw verblijf en laat u vooral inspireren! Wij wensen u een heerlijk ontspannen tour door Zuidwest Frankrijk.

Nieuws….!
Op ons "BLOG" presenteren wij u nog meer leuke tips, aanbiedingen en arrangementen samengesteld door landgenoten die net als wij het roer hebben omgegooid en een geheel nieuw bestaan zijn begonnen in la douce France. Maak kennis met diverse eigenaren van sfeervolle chambres d’hôtes & gîtes (vakantiehuizen), die u graag welkom heten voor een gastvrij verblijf tijdens uw tour.

Hotels & Restaurants Mini golf Saint Paul-Lizonne Cognac & Pineau « Menècle »
Officiële website Aubeterre Canard farm Saint Romain Cognac & Pineau « Balluet »
Hôtel de France Markten & Evenementen Cognac & Pineau « Moreau »
Weekmarkt Ribérac Weekendje weg
Hostellerie du Périgord Weekmarkt Chalais Cap Ferret
Domaine des Vignes Weekmarkt Saint Astier La Rochelle
Relais du Château Chalais Culinair genieten « Le Pizou » Sarlat
Château le Mas de Montet Boerenmarkt « La Latière » City trips
Activiteiten omgeving Wijn, Cognac & Pineau Brantôme
Kanovaren Dronne Saint Emilion & omgeving
Bordeaux
Golfbaan Longeveau Bergerac & omgeving Périgueux
Relaxen meer « La Jemaye » Château Fayolle-Luzac Angoulême

Tour de Canard
Eenden weetjes... De eend is de oudste auto ter wereld, want de Bijbel vermeldt al in het Oude Testament dat Mozes, met de tien geboden, in z’n eendje de berg afkwam.