Vakantie mer de 2CV
Aubeterre-sur-Dronne
De roots van Tour de Canard liggen in Aubeterre-sur-Dronne, een pittoresk dorpje op de grens van de departementen Charente (16) en Dordogne (24) en gelegen tussen de toeristische steden Angoulême en Périgueux. Vanwege de prachtige ligging en de historisch belangrijke monolithische kerk uit de zesde eeuw, is Aubeterre uitgeroepen tot één van de "plus beaux villages de France". In dit historische en artistieke dorpje zijn in de loop der jaren vele artiesten neergestreken, met als resultaat sfeervolle ateliers en winkeltjes door het hele centrum.
Meer weten over Aubeterre? Neem dan eens een kijkje op de officiële website van Aubeterre-sur-Dronne: www.aubeterresurdronne.com

Reserveringen en informatie
Voor het reserveren van een huureend en/of aanvullende informatie, kunt u ons bereiken via onderstaand mailadres of per telefoon. Wij streven ernaar uw reservering of vraag per e-mail, binnen 24 uur te beantwoorden. In alle gevallen wordt u te woord gestaan door onze vaste contactpersoon, Marianne Hazejager, die u desgewenst in het Nederlands, Engels of Frans aanspreekt.

marianne


TOUR DE CANARD

Postadres:
Lieu dit « Le Massou »
16390 Bonnes
Charente (Frankrijk)

info@tourdecanard.com
+33 6 31 20 68 33 - Marianne Hazejager
+33 9 61 46 11 12 - Marianne Hazejager


Bent u zelf gepassioneerd van eenden, heeft u specifieke technische vragen over de 2CV of wilt u graag eens een kijkje nemen in onze werkplaats in Aubeterre? Neem dan gerust contact op met Peter van Heijst, die u graag te woord staat en/of rondleidt in zijn garage.

+33 5 45 98 59 17 - Peter van Heijst

Aflevering 2CV
De aflevering van uw 2CV vindt in principe standaard plaats in Aubeterre. Wilt u liever rechtstreeks uw eend ophalen bij onze stalling in Bonnes, dan kan dat natuurlijk ook. In dat geval verzoeken wij u dit vooraf duidelijk aan ons kenbaar te maken.
Voor informatie over onze haal- en brengservice bij aankomst per vliegtuig (Bergerac of Bordeaux), trein (Angoulême), etc. verwijzen wij u graag naar onze speciale tarieven in de rubriek “Prijzen & voorwaarden”.

Tour de Canard
Eenden weetjes... In 1974 vond in Mies Bouwmans tv-programma ‘Mies en scène’ een recordpoging plaats in het kader van ‘hoeveel mensen pers je in een Citroën’. In de eend vonden – achter gesloten deuren – achttien jongens boven de veertien jaar een plaats. Belangrijker is dat ze er ook weer ongeschonden uitkwamen.